Negen 80-jarigen in witte tutu’s. Let op oma in het midden.. De tranen rollen over mijn wangen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze video verovert op dit moment het internet! En dat is ook niet zo gek! Heerlijk om te zien wat deze oudjes in een week voor elkaar hebben gekregen!

Een groep van 50 senioren uit het Julia Wallace Retirement Village heeft een week lang gewerkt aan deze video. Samen bedachten ze de choreografie op het populaire nummer ” Shake is Off” van Taylor Swift. De bewoners vroegen het personeel om hen te helpen met filmen en editen. Het resultaat? Deze hilarische en ook een beetje aandoenlijke video! De oudjes hebben een gemiddelde leeftijd van 82 en hebben samen zelfs 4000 jaar op de teller staan! Maar ze gedragen zich er absoluut niet naar! Met wat slimme videomontages laten ze de kijker meegenieten van hun danskunsten. Je kan dit optreden niet kijken zonder een glimlach op je gezicht te krijgen!

Dans-optreden-bejaarden

Ik zie graag hoe mensen van alle leeftijden plezier hebben. Toch hebben ouderen altijd een speciaal plekje in mijn hart. Fantastisch om te zien dat ze op hoge leeftijd nog zo fysiek bezig zijn. Deze ouderen zitten absoluut niet stil. Zelfs een rollator kan ze niet tegenhouden om mee te doen. Lekker dansen en zingen is duidelijk heel gezond voor je lijf en ook voor je geest!

Mijn favoriete stuk is wanneer de jonge ballerina opduikt en een aantal moves van de oma’s wil leren. Wanneer aan het eind van de video de jonge ballerina verschijnt en een van de ouderen overeind helpt smelt gewoon mijn hart!

De groep popsterren swingt de pan uit en trekt zich duidelijk niets aan van wat anderen van ze denken. Het wordt denk ik niet beter dan dit. Dus wanneer ooit iemand suf genoeg is om je te vertellen dan je je naar je leeftijd moet gedragen, laat die gene dan deze video zien en shake it off!