Toen De Verloskundige De Echo Van Haar Aanstaande Kindje Liet Zien, Wist Ze Niet Wat Ze Zag!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Naar de verloskundige gaan om te kijken hoe de baby het in de baarmoeder doet is altijd spannend en zeer indrukwekkend. Tijdens zo’n echo krijg je goed te zien wat het kindje allemaal doet en natuurlijk het belangrijkste; of het kindje volledig gezond is. Het moment waarop de ouders hun aanstaande kindje via een echo te zien krijgen is altijd emotioneel, maar Jen en haar man kregen de vrolijkste en meest hilarische verrassing toen de verloskundige de echo liet zien! Het is altijd leuk om een pretecho te zien, maar deze is toch wel heel schattig.

echo

De echografie maakt gebruik van ongevaarlijke geluidsgolven, die door een apparaatje de buik in worden gezonden. Vervolgens zet de computer de teruggekaatste golven om in beelden, die direct te zien zijn op een beeldscherm. Toen Jen en haar man naar de verloskundige gingen voor hun 14 weken echo, zagen ze hun ongeboren baby iets opmerkelijks doen: het lijkt net of het kindje klapt.

Toen ze dit opmerkte, suggereerde de verloskundige dat ze het moesten filmen. Vervolgens zou hij het terugspoelen en zo monteren zodat het lijkt alsof het kindje continu blijft klappen. Om het nog leuker te maken zongen moeder en verloskundige het liedje “If You’re Happy And You Know It” terwijl papa aan het filmen was. Een zeer toepasselijk liedje want op de echo zie je twee handen meeklappen!

Ik bedoel, hoe schattig is dit?! Deze video doet me een beetje denken aan een artikel dat we wel eens eerder hebben gepost, namelijk toen een stel hun ongeboren kindje zag spelen in de baarmoeder.

Bekijk hieronder de video van het klappende kindje in de baarmoeder en vertel ons wat je ervan vindt. Heb jij wel eens zoiets dergelijks meegemaakt als ouder zijnde? Laat het ons weten en vond je deze video schattig, vergeet hem dan niet te delen zodat meer mensen kunnen genieten van dit kleine wonder.