Gaat jouw oplaad kabel ook altijd kapot? Dan hebben wij DE oplossing voor je. Ontzettend handig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We kunnen ons bijna geen leven zonder mobiele telefoon voorstellen. Een smartphone speelt een erg belangrijke rol in het dagelijks leven voor iedereen.

Het is daarom ook erg belangrijk dat je telefoon ten alle tijden opgeladen is! Toch is er een groot probleem bij telefoonopladers. Door wrijving en door intensief gebruik gaat het beginstuk van de oplader schuren en draaien, en gaat na verloop van tijd kapot. Ontzettend vervelend. Persoonlijk heb ik al tientallen keren een nieuwe oplader moeten kopen, wat na een tijdje natuurlijk ontzettend op je zenuwen gaat werken. Niet alleen kost het ontzettend veel moeite, het is ook geen pretje voor je portemonnee.

kabel

Toch is er een vrij simpele oplossing voor. Onze vrienden van Handig hebben de perfecte oplossing gevonden waardoor je oplader tot wel vijf keer langer mee kan! Benieuwd hoe het moet? In de onderstaande video leggen ze stap voor stap uit hoe dit precies moet.

Ik geef je alvast een kleine tip: Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje geduld en een pen. Binnen 5 minuten is je telefoonoplader weer zo goed als nieuw.

Wil jij nog meer van deze handige video’s zien? Vergeet je zeker niet HIER te abonneren op het Youtube kanaal van onze vrienden van ‘Handig’. Ze zullen je dagelijks voorzien van de handigste tips die op het internet te vinden zijn!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!