Moeder neemt afscheid van haar blinde dochter vlak voordat ze de operatiekamer in gaat. Dit kan haar leven drastisch veranderen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je een gezonde baby ter wereld brengt, realiseer je je misschien niet direct hoeveel geluk je hebt.

We nemen het leven allemaal soms voor lief, en vaak hebben we de behoefte aan een reality check van iemand die minder fortuinlijk is in het leven.
En helaas komt die reality check soms van kinderen zelf. Kinderen die geboren zijn met iets een levensbedreigende aandoening, of gewoon anders zijn dan de rest, zijn degenen in de wereld die reden hebben om boos over iets te zijn. Vaak zijn dit ook degenen die er geen woord over zeggen.

blindheid

Daarom is het belangrijk dat we twee keer nadenken als we klagen over kleine dingen in het leven. Soms kunnen dingen beter gaan, maar onthoudt: het kan ook altijd slechter. Nicolly Pereira is één van die kinderen die ons eraan herinnert dat we dankbaar mogen zijn over dingen in het leven waar we niet vele over nadenken. Zicht bijvoorbeeld. Nicolly is namelijk blind geboren. Haar moeder weigerde het lot van haar dochter te accepteren, en besloot alles op alles te zetten om haar te helpen.

Ze begon een fundraiser om een operatie te kunnen betalen waardoor haar dochter haar zicht terug zou kunnen krijgen. In totaal werd er $17.000 dollar opgehaald! Ze moest hiervoor naar Amerika afreizen.

Deze emotionele video laat het moment zien waarop Nicolly haar ogen opent en haar moeder voor de eerste keer in haar ogen kan kijken.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!