Ze zingt fantastisch opera, maar dan trekt ze ineens haar jurk uit! WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Cristina Ramos blaast de jury omver met har geweldige optreden bij de Spaanse versie van Got Talent.

Cristina is gekleed in een prachtige zwarte jurk. Hoe kan het ook anders, ze zingt een klassiek opera stuk. Ze zingt prachtig en weet iedere noot goed te raken. Toch is aan de gezichten van de jury te zien dat ze nog niet helemaal overtuigd zijn van het zangtalent van Cristina. Gelukkig heeft Christina een plannentje waarmee ze de jury gegarandeerd zal doen verbazen en zal overtuigen dat ze een geweldig talent heeft! Eerst lijkt het of er iets mis gaat met de muziek. En dan trekt Christina ineens haar jurk uit!

opera-rock-optreden-concert

De jury denkt eerst dat er iets mis is met de muziek opname. Het lijkt wel alsof er per ongeluk een ander nummer wordt opgezet en dit het optreden van Cristina verstoord. Ze weten niet dat dit allemaal hoort bij de show die Christina voor hen wil neerzetten!

Plotseling stopt ze met opera zingen en trekt ze de mooie zwarte jurk van zich af. In een strakke zwarte rock outfit laat ze ineens een hele andere kant van zichzelf zien. Ze zet de hele tent op zijn kop wanneer ze AC\DC’s klassieker, “Highway to Hell” zingt!

Wat een stem! Niemand in het publiek kan blijven zitten en ook de jury gaat helemaal los! Haar optreden is zelfs zo goed dat één van de juryleden op de gouden knop druk en deze rockchick direct doorstuurt naar de volgende ronde!

Dik verdient als je het mij vraagt. Ben jij ook onder de indruk van dit originele optreden? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!