Ze zingt fantastisch opera, maar dan trekt ze ineens haar jurk uit! WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Cristina Ramos blaast de jury omver met har geweldige optreden bij de Spaanse versie van Got Talent.

Cristina is gekleed in een prachtige zwarte jurk. Hoe kan het ook anders, ze zingt een klassiek opera stuk. Ze zingt prachtig en weet iedere noot goed te raken. Toch is aan de gezichten van de jury te zien dat ze nog niet helemaal overtuigd zijn van het zangtalent van Cristina. Gelukkig heeft Christina een plannentje waarmee ze de jury gegarandeerd zal doen verbazen en zal overtuigen dat ze een geweldig talent heeft! Eerst lijkt het of er iets mis gaat met de muziek. En dan trekt Christina ineens haar jurk uit!

opera-rock-optreden-concert

De jury denkt eerst dat er iets mis is met de muziek opname. Het lijkt wel alsof er per ongeluk een ander nummer wordt opgezet en dit het optreden van Cristina verstoord. Ze weten niet dat dit allemaal hoort bij de show die Christina voor hen wil neerzetten!

Plotseling stopt ze met opera zingen en trekt ze de mooie zwarte jurk van zich af. In een strakke zwarte rock outfit laat ze ineens een hele andere kant van zichzelf zien. Ze zet de hele tent op zijn kop wanneer ze AC\DC’s klassieker, “Highway to Hell” zingt!

Wat een stem! Niemand in het publiek kan blijven zitten en ook de jury gaat helemaal los! Haar optreden is zelfs zo goed dat één van de juryleden op de gouden knop druk en deze rockchick direct doorstuurt naar de volgende ronde!

Dik verdient als je het mij vraagt. Ben jij ook onder de indruk van dit originele optreden? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!