De bruid denkt dat haar openingsdans verpest wordt. Maar dan beseft ze zich wie het podium op komt lopen.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Brad Hewitt begin dit jaar zijn vriendin Melissa ten huwelijk vroeg, wist hij precies wat hij moest doen om de bruiloft helemaal onvergetelijk te maken. Hij wilde een verrassing voor haar organiseren, die “groter dan haar stoutste dromen” zou zijn. Hij hulp nodig om het allemaal te kunnen realiseren.

Hij nam contact op met ‘Selective Sound Entertainment’, en vertelde hen dat hij zijn vrouw wilde verrassen met een optreden van haar favoriete zanger Mark Wills. Het moest natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten.

dans1

Op de trouwdag staan Melissa en Bram klaar om de dansavond te openen met de traditionele eerste dans van de bruid en de bruidegom. Melissa is zich er totaal niet van bewust dat Brad nog een verrassing voor haar in petto heeft. Als de muziek stopt tijdens hun eerste dans denkt de bruid dat er iets gruwelijk mis is gegaan, maar als ze plotseling zanger Mark Wills in levende lijve ziet? Haar reactie is te mooi voor woorden!

De verrassing kostte Brad meer dan 100 uur om te organiseren, maar als we de onbetaalbare reactie van de bruid zien, was dit het allemaal waard. Deel deze video met je vrienden en familie als je de reactie van de bruid ook zo geweldig vindt!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!