Onze Missie & Visie

Bij ViralMundo schenken we veel aandacht aan dingen die er toe doen. Elke dag scannen we het web af, op zoek naar meeslepende verhalen, informatie, plaatjes, lijstjes, video’s en ideeën die iets toevoegen aan de wereld. Met 3 miljoen unieke bezoekers en 7 miljoen paginaweergaven per maand zijn wij de grootste virale content website van Nederland en België (bron: Google Analytics). Daarmee staat ViralMundo in de lijst van de 50 meest bezochte websites van Nederland (bron: Alexa)

Wij selecteren alleen de beste items en delen die met onze 3 miljoen lezers; de community. De community deelt het op zijn plaats weer met vrienden & familie. Zo leveren we elke dag content van hoge kwaliteit aan steeds meer mensen.

Het medialandschap is veranderd

NewspaperIllustration

Steeds minder mensen lezen kranten en maken gebruik van traditionele media, dus gaan ook steeds meer mooie verhalen verloren. We leven in een nieuw, modern tijdperk waar sociale media, smartphones en tablets een steeds grotere rol gaan spelen. Je ziet dat goed terug in onze statistieken, want 80% van onze bezoekers is afkomstig van mobiele apparaten.

Attentie vs Waarde

selfie

Er vinden grotere veranderingen plaats op het gebied van sociale media. De nieuwsfeeds worden gedomineerd door realitysterren en selfies. Waar zijn de waardevolle verhalen gebleven?

ViralMundo laat waardevolle verhalen winnen

green-earth

Wij kiezen de kant van verhalen die de wereld beter maken en er toe doen. Verhalen met inhoud die wat toevoegen.

Wij inspireren en helpen

share

We focussen op content dat inspireert en een ‘shareable’ waarde heeft, dat wil zeggen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om onze berichten te delen met vrienden en familie en op die manier de mooie verhalen helpt te verspreiden. Onze beste verhalen en tips gaan zelfs verder dan het internet. Onze artikelen en video’s worden van mond-tot-mond verspreid om anderen te inspireren, wat leidt tot leuke gespreksonderwerpen. Op die manier denken wij verder dan internet, en creëren wij echte sociale waarde.

Kom in contact

Kom met ons in contact door hier te klikken. Wij zijn benieuwd naar jóuw verhaal.