Zie Je Deze Puppy? Bekijk Wat Er Gebeurt Als Hij Een REUSACHTIGE Duitse Dog Ontmoet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bereid je voor op de eerste ontmoeting tussen twee compleet verschillende honden. Een groter verschil in omvang is er bijna niet! Vriendschap komt immers in allerlei soorten en maten. De kleine chihuahua puppy heeft nog nooit eerder de kans gekregen om zo dicht bij andere honden te komen — tot nu.

Nadat hij uit zijn kennel sluipt, loopt hij naar twee reusachtige honden toe die exact het tegenovergestelde zijn als hij. Een van de honden — een Duitse dog genaamd Sasha — is net zo nieuwsgierig voor de eerste ontmoeting als de kleine chihuahua.

honden asiel chihuahua duitse dog

Ze spelen, ruiken, en leren elkaar kennen in een kort maar krachtig moment. Het is duidelijk dat Sasha geboeid is door de daden van deze heldhaftige pup. Sasha torent letterlijk boven hem uit; haar hoofd is ruim drie keer zo groot als het hele lichaam van de kleine chihuahua zelf! De ontmoeting werd gefilmd bij MuttShack, een non-profit dieren reddingsorganisatie die zich richt op de veiligheid van huisdieren. De organisatie zorgt er tevens voor dat dakloze honden een nieuw onderkomen krijgen. Bekijk de lieve vriendschap tussen de compleet verschillende honden hieronder en vergeet deze video niet te delen met al je vrienden de van honden houden!