Hij Goot Een Hele Fles Azijn In Zijn Toilet. De Reden? Dit Werkt Beter Dan Ik Dacht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Niemand houdt van een toiletpot met vieze vlekken en kalkresten. Het is vaak een gedoe om die vlekken uit je toiletpot te krijgen, maar daar hebben wij een simpele oplossing voor gevonden!

De grote oorzaak van dit probleem is hard water. De hardheid van het water heeft te maken met de hoeveelheid kalk die in het water is opgelost. Eigenlijk gaat het om twee verschillende stoffen: kalk en magnesium. Wanneer het water opdroogt blijven bepaalde stoffen achter die zorgen voor lelijke vlekken op bijvoorbeeld keramische oppervlakken (vooral in badkamers en keukens).

Als je er zat van bent om tegen de bruine of witte aanslag in je toiletpot aan te moeten kijken, dan kun je het beste azijn gebruiken om je toiletpot te ontkalken.

water ontkalken toiletpot wc-pot toilet


ZIE OOKZe goot een halve liter cola in het toilet. Wat er vervolgens gebeurde hadden we niet zien aankomen!

Als je denkt aan azijn, denk je meestal aan een product dat gerelateerd is aan voedsel, maar je kunt er dus ook je toiletpot en andere keramische oppervlakken mee schoonmaken (ontkalken). Dankzij deze truc zul je nooit meer last hebben van kalkresten! Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies doet. Vond je dit een nuttige tip, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: