Hij Vult Een Stuk Brood Met Ei, Kaas En Ham. Minuten Later? Dit MOET Je Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als ik op een ochtend wat extra tijd over heb, zorg ik ervoor dat het ontbijt nét wat uitgebreider is. Maar van tijd tot tijd heb ik weinig inspiratie om een superdeluxe ontbijt te maken en eindig ik met een kaal broodje kaas. Tijd om dat te veranderen! Toen ik langs dit recept kwam, wist ik dat ik het een keer moest proberen. Het kost amper tijd en het resultaat is overheerlijk. Dus mocht je morgenochtend nog wat extra tijd overhebben, zet dit ontbijt dan alvast op je lijstje. Yum!

1. Begin met een stuk brood. Snijd de binnenkant eruit zoals je hieronder kan zien.

brood ontbijt recept

2. Vervolgens leg je een stukje ham op de bodem.

ham brood recept gerecht ontbijt

3. Voeg een ei toe.

ei brood

4. Leg je favoriete kaas erop en voeg ten slotte wat peterselie toe.

kaas peterselie brood

5. Wikkel het broodje in aluminiumfolie en leg het ongeveer 10 minuten in de oven op 180 graden Celsius.

aluminiumfolie aluminium folie brood

6. Na 10 minuten haal je het uit de oven. Ziet het er niet overheerlijk uit?!

warm broodje bakker oven

Krijg je al honger? Vergeet dit recept niet te delen zodat anderen ook van dit simpele maar overheerlijke recept kunnen genieten!