Met Slechts 1 Banaan En 2 Eieren Maak Je De Meest Overheerlijke Pannenkoeken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het ontbijt is volgens bijna alle voedingsdeskundigen het belangrijkste maal van de dag. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een simpel maar voedzaam ontbijt recept… en we hebben er een gevonden!

Pannenkoeken, wie houdt er niet van? Als kind was het een feestje als er pannenkoeken werden gebakken en als volwassene vind ik het nog steeds een feestje, vooral als het ook nog eens gezonde pannenkoeken zijn. Met dit ontbijt recept kun je met slechts 1 banaan en 2 eieren verrukkelijke pannenkoeken maken. Het recept bevat minder dan 250 calorieën en 14 gram eiwitten.

Ze zijn mega gezond, je gebruikt namelijk geen suiker, zout of (tarwe)meel. Alleen wat ei en banaan. Een beter begin van je dag bestaat er niet, toch?

ontbijt recept gezonde pannenkoeken

ZIE OOK: Ze doet 2 eieren in een plastic zakje. Toen ik zag waarom, rende ik METEEN naar de keuken!

Ik maak ze zelf vaak in het weekend bij de lunch, of doordeweeks als ontbijt. Door de grote hoeveelheid eiwit zorgt dit gerecht voor een lang verzadigd gevoel. Een recept naar m’n hart! Bekijk in de onderstaande video hoe je deze pannenkoekjes maakt. Vond je dit een overheerlijk recept, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook zodat zij er ook van kunnen genieten!

Volg ons op Facebook: