Verwijder ongewenst gezichtshaar in 15 minuten met dit natuurlijke recept!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedere vrouw dol graag een hoofd vol dik, gezond, lang, glanzend haar. Op je hoofd ja, maar dit geldt niet voor het haar wat op andere plekken op je gezicht groeit…

Of dit nu ongewenst haar op je boven lip, op je kin of tussen je wenkbrauwen is. Het maakt niet waar op je gezicht je het ongewenste haar wil verwijderen, er is een natuurlijk oplossing die je kan proberen. Lees snel verder om ze zien wat je hiervoor moet doen!

ongewenst-haar-verwijderen

Je hebt maar 3 ingrediënten nodig om dit ontharingpsroduct zelf te maken.

1/2 theelepel kokosolie
3 theelepels volkoren meel
beetje water

Smeer je gezicht in met de kokosolie en zorg dat het goed door je huid wordt opgenomen. Mix vervolgens het meel met wat water tot een mooie pasta. Daarna is het een kwestie van het gebied in je gezicht wat je wil ontharen insmeren met de pasta. Doe dit in de richting van de haargroei. Laat het mengsel 15 minuten op de te ontharen plek intrekken tot de pasta voor 90% is opgedroogd.

Zijn de 15 minuten voorbij? Wrijf de pasta dan tegen de haar groei in van je gezicht af. Gebruik na de behandeling een vocht inbrengende crème. Probeer dit 2 tot 3 weken. Na een maand zou het ongewenste gezichtshaar verdwenen moeten zijn.