Een familie kwam om in een auto-ongeluk. Dan ontdekken deze vreemden hoe zij er schuldig aan zijn. Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het duurt slechts een seconden of twee, maar popup berichten of ringtones zijn de meest herkenbare geluiden die we kennen.

Je weet precies wanneer je een WhatsApp binnenkrijgt of een Facebook bericht. Het is hierbij een automatisme om direct je telefoon uit je zak te pakken. Het maakt niet uit wanneer dit gebeurt. Als het nou een voetbalwedstrijd is of tijdens een etentje.. Ik kan mezelf in deze situaties bijna niet beheersen. Toch is het nooit mijn bedoeling geweest om een slaaf van me telefoon te worden. Want je kan misschien denken dat het geen kwaad kan, het kan grote, grote gevolgen hebben.

ongeluk

In de onderstaande video zie je hoe het productieteam aan wat tieners vraagt in hoeverre ze hun telefoon tijdens het rijden gebruiken. Veel van deze tieners reageren er bijna een beetje lacherig op als ze vertellen dat ze tijdens het autorijden hun Instagram of Snapchat checken.

En het duurt misschien slechts een paar seconden om een bericht te sturen. Er kan een hele hoop gebeuren. Een auto-ongeluk bijvoorbeeld.

Maar dan verandert plotseling de hele toon aan de video. Er komt een vrouw in beeld die de tieners een verhaal vertelt over Appen en rijden. Ik zal het verhaal nog niet verklappen, maar het is ontzettend krachtig. Als meer mensen deze video zouden bekijken kan het levens redden.

Daarom wil ik aan iedereen vragen om deze video zoveel mogelijk te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!