Deze hond is echt vreselijk slecht in verstoppertje, HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honden staan bekend als de speurneuzen van de wereld. Honden hebben zo’n goede neus dat ze honderd keer beter ruiken dan mensen.

Maar niet alleen de neus van een hond is beter dan die van mensen. Ze kunnen ook veel beter horen en zien! Niet gek dus dat honden door mensen voor allerlei klusjes worden gebruikt. Iedereen kent wel de blindengeleidehond, de hulphond en de politiehond. Deze politie viervoeters hebben een hele belangrijke taak. Ze beschermen niet alleen burgers, ze speuren ook drugs en vermiste personen op! Dankzij hun sterke neus is het vinden van mensen een eitje!

verstoppertje-spelen

De hond is het volgende filmpje ziet er dan wel uit als een politiehond maar ik weet zeker dat deze hond niet wordt aangenomen bij de politie. Zijn baasje besluit een potje verstoppertje met haar huisdier te spelen. Ze verstopt zich achter de deur en roept haar hond bij zich. Enthousiast rent de hond de ruimte in waar hij de stem van zijn baasje hoort. Maar waar is ze? Nico heeft geen idee maar blijft zijn uiterste best doen zijn baasje te vinden!

Moest jij ook zo lachen om deze gekke hond? Vergeet deze leuke video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!