Deze hond is echt vreselijk slecht in verstoppertje, HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honden staan bekend als de speurneuzen van de wereld. Honden hebben zo’n goede neus dat ze honderd keer beter ruiken dan mensen.

Maar niet alleen de neus van een hond is beter dan die van mensen. Ze kunnen ook veel beter horen en zien! Niet gek dus dat honden door mensen voor allerlei klusjes worden gebruikt. Iedereen kent wel de blindengeleidehond, de hulphond en de politiehond. Deze politie viervoeters hebben een hele belangrijke taak. Ze beschermen niet alleen burgers, ze speuren ook drugs en vermiste personen op! Dankzij hun sterke neus is het vinden van mensen een eitje!

verstoppertje-spelen

De hond is het volgende filmpje ziet er dan wel uit als een politiehond maar ik weet zeker dat deze hond niet wordt aangenomen bij de politie. Zijn baasje besluit een potje verstoppertje met haar huisdier te spelen. Ze verstopt zich achter de deur en roept haar hond bij zich. Enthousiast rent de hond de ruimte in waar hij de stem van zijn baasje hoort. Maar waar is ze? Nico heeft geen idee maar blijft zijn uiterste best doen zijn baasje te vinden!

Moest jij ook zo lachen om deze gekke hond? Vergeet deze leuke video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!