Ze is 102 jaar oud wanneer de politie haar in de boeien slaat..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste mensen zullen juist proberen nooit in aanraking te komen met politie en justitie. Maar dit geldt niet voor Edie Simms!

De vrouw van 102 jaar oud had een wens. Ze wilde dol graag een keer in haar leven gearresteerd worden! Dankzij de politie van St. Louis Missouri gaat haar wens eindelijk in vervulling. De rebelse 100 jarige kan nu eindelijk deze wens doorstrepen op haar bucket list. De agenten sloegen haar namelijk in de boeien en namen haar in een politie auto mee naar het bureau.. Maar wat heeft deze dame van 100+ in hemelsnaam gedaan om gearresteerd te worden?!

oma-1

Niets illegaals gelukkig! Edie doneert al jaren kussens en sjaals aan bewoners van het senioren centrum in St Louis. Eén van deze bewoners is bevriend met een politie agent en wist van de wens van Edie. Voordat ze het wist werd Edie in de boeien geslagen en achter in een politie auto gezet.

oma-6

Ze rijden haar naar het senioren centrum en spelen daar samen bingo met de bewoners. Toen Edie gevraagd werd of ze had genoten van de arrestatie antwoord ze volmondig ja, zelfs de handboeien!

Wat een leuke vrouw! Heb je ook zo genoten van deze rebelse oma? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!