Niemand kwam opdagen op zijn 9de verjaardagsfeestje, dus besloot zijn oma het heft in eigen hand te nemen. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 9-jarige Gerald Hamilton wilde niets liever dan zijn verjaardag vieren met zijn vrienden.

Zijn moeder stuurde in totaal 30 uitnodigingen naar zijn klasgenoten, en op de dag zelf wachtte Gerald in spanning af totdat ze zouden komen. Uren gingen voorbij. Gerald wachtte en wachtte, maar heeft zijn verjaardagstaart nooit kunnen snijden. Niemand kwam opdagen. Toen zijn moeder de ouders opbelden en vroeg waarom ze niet kwamen opdagen, zeiden ze omdat haar zoon “anders” was.
Maar toen Gerald’s oma dit ter oren kwam, ging ze achter haar computer zitten en besloot hier een stokje voor te steken.

feestje1

Ze schreef het volgende in een emotioneel Facebookbericht:

Ik zal eerlijk zijn. Mijn kleinzoon, die op 9-jarige leeftijd al 5 hersenoperaties heeft ondergaan, is wat langzamer dan de andere kinderen uit zijn klas. Hij is de meest vriendelijke, lieve jongen die ik ken. Zijn moeder stuurde 30 uitnodigingen naar zijn klas, waarvan 12 reageerde dat ze zouden komen.

“Om 3 uur was hij aangekleed, had de goodie bags voor zijn vriendjes ingepakt en wachtte in spanning af tot het feestje zou beginnen.

feestje3

Om 5 uur was de arme schat nog steeds aan het wachten. Hij wilde de taart nog niet aansnijden omdat er misschien nog iemand op zou komen dagen. Toen mijn dochter de ouders opbelden om te vragen wat er aan de hand was, reageerden ze met: “Mijn kind kan niet met die van jou spelen. Hij is gewoon te verschillend.”

Ongelooflijk.. Hij is gewoon een jongen van 9 die zijn verjaardag wil vieren met zijn vriendjes. Geen kaart, geen cadeautjes. Vandaar dat ik dit bericht schrijf. Ik ben op een missie om zoveel mogelijk felicitaties te ontvangen voor mijn kleine man. Je kan ze naar mij sturen, dan zorg ik ervoor dat hij het krijgt.”

Wat er toen gebeurde had niemand verwacht. Binnen de kortste keren ontving Gerald duizenden kaarten en cadeautjes van over de hele wereld. Een fantastisch gebaar van een geweldige grootmoeder als je het mij vraagt.