Hij maakt onderwaterfoto’s. Wat er dan op hem af zwemt? Ongelofelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer de zon schijnt is er geen betere plek dan het strand! Het strand is altijd genieten. Je kan een heerlijke duik nemen in de golven of in het warme zand liggen en een kleurtje kweken.

Als je geluk hebt kan je aan de kust verschillende dieren spotten. In Nederland kom je vooral veel honden, paarden, kwallen en krabben tegen. Maar wanneer je naar een eiland in de Caribbean reist is het niet vreemd bijvoorbeeld apen op het strand tegen te komen! Zelfs de grootste dieren kunnen van een dagje strand genieten. Ik wist wel dat olifanten dol zijn op water, maar ik had geen idee dat ze ook gek zijn op de oceaan! Tot ik deze grote jongen zag.

Olifant-zee-zwemmen

Januari 2016 nam een avontuurlijke olifant zijn liefde voor water mee naar een hoger niveau door een duik te nemen in de oceaan! Samen met wat vrienden neemt de olifant een verfrissende duik.

In de video zie je hoe de olifant een man langs het strand volgt. Samen lopen ze langzaam de branding in. Wanneer ze wat verder de zee op zijn en een aantal medezwemmer ontmoeten gaan ze helemaal los.

Ben ik de enige die een grote grijns op het gezicht van de olifant ziet? Dit maakt mijn dag helemaal goed!