Olifant snelt het water in om een verdrinkende man te redden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Olifanten zijn hele goede zwemmers. Ze gebruiken hun slurf als snorkel en zwemmen ondanks hun maat en gewicht heel elegant en snel!

Omdat olifanten van die goede zwemmer zijn kunnen ze de poging van een mens om ook zo goed te zwemmen als onder de maat zien. Mensen kunnen onmogelijk net zo goed in en sterke stroming zwemmen als een olifant! De olifanten in het olifanten reservaat in Chiang Mai in het noorden van Thailand moeten geregeld een snel stromende rivier oversteken. Ze zijn hier dan ook heel erg goed in geworden. De olifanten in het reservaat worden een veilige omgeving geboden nadat ze zijn gered uit soms de meest verschrikkelijke omstandigheden.

olifant

Eén van de vrijwilligers in het park is Darrick. Hij besluit een duik in de rivier te nemen vlak bij een kudde olifanten. Eén van de olifanten in de kudde houdt Darrick goed in de gaten. Wanneer Darrick niet zo soepel blijkt te zwemmen als een olifant denkt olifant Kham Lha dat Darrick verdrinkt!

Ze kan deze gekke man niet laten verdrinken en snelt het water in! Ze probeert zo snel mogelijk bij Darrick in de buurt te komen om het te redden! Gelukkig hoefde Darrick niet echt de hulp van de olifant. Samen komen ze veilig aan de overkant van de rivier aan waar Darrick zijn reddende engel lief bedankt voor haar hulp.

Geweldig om te zien wat deze olifant voor een mens doet! Wat zijn het toch prachtige en slimme dieren! Vergeet deze video niet te delen met al je dierenvrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...