Deze Baby Olifant Werd Verstoten Door Zijn Kudde, Maar Kijk Wie Er Achter Hem Verschijnt…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Baby-olifant Ellie werd verworpen door zijn kudde en stond er plotseling helemaal alleen voor, maar toen dook er een wel heel bijzondere vriend op…

Kort na de geboorte van het olifantje werd Ellie afgewezen door zijn kudde in Zuid-Afrika. Het dier was er na de verlating zowel fysiek als mentaal erg slecht aan toe. Toen Karen Trendler het olifantje vond, werd hij naar het Thula Thula Rhino weeshuis gebracht. Thula Thula Rhino is een opvang die eigenlijk is bedoeld voor neushoorns, maar voor Ellie nog een plekje vrij had. De toestand van Ellie verbeterde langzaam maar zeker, maar toch leek het olifantje niet meer de oude te worden. Trendler kwam tot de conclusie dat het hart van Ellie ook genezing nodig had.

safari afrika, zuid-afrika, afrika reizen, zuid-afrika reizen

ZIE OOK: Man wordt herenigt met gorilla die hij 5 jaar lang had opgevoed. De rectie van de gorilla zal je shockeren!

Ze besloot hem voor te stellen aan hond Duma, de waakhond van het verblijf. Ze werden al snel beste maatjes en Ellie bloeide weer helemaal op. “Ellie krijgt zijn interesse in het leven weer terug,” vertelt Trendler. “Het wordt lastig om Zuma nog weg te houden bij het olifantje omdat hij erg beschermend is geworden over Ellie. De olifant en de hond hebben een speciale band die maar blijft groeien.” Bekijk de hartverwarmende video hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!