Inbreker dwingt de vrouw om haar echtgenoot op te bellen. Maar dan neemt een medewerker van de noodlijn op, en besluit mee te spelen. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vlak voor zijn pauze kreeg Deonte Smith, een medewerker van de noodlijn in de Verenigde Staten, één van de vreemdste belletjes die hij tot dusver heeft gehad.

Toen hij de telefoon opnam deed de vrouw aan de andere kant van de lijn net alsof Deonte haar echtgenoot was. Blijkbaar wilde de inbreker dat ze haar man zou bellen. Hij wilde dat hij zou meeluisteren terwijl hij haar aanrandde. Slim dat ze was belde ze eigenlijk het alarmnummer. Deonte wist direct wat er aan de hand was. Hij deed net alsof ze haar man was, en probeerde de inbreker zover te krijgen dat hij direct zou stoppen waar hij mee bezig was. Ondertussen kon hij achterhalen wat de locatie was.

inbreker

“Het was het meest bizarre telefoontje die ik in mijn carriere heb gehad,” aldus Deonte. “Ik heb een dochter, een zus en natuurlijk ook een moeder. Het was ontzettend moeilijk. Ik ben er nog steeds van slag door.”

Toen de politie arriveerde werd de verdachte direct opgepakt. Hij werd aangeklaagd wegens verkrachting, valse opsluiting en belemmering van de rechtsgang.

“Ik ben blij dat ik haar heb kunnen helpen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ze heeft haar eigen leven gered door haar snelle handelingssnelheid,” verklaard Deonte.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.