Deze Moeder Van 6 Kinderen Had Een Klein Washok, Maar Hoe Ze Het Transformeerde Heeft Me Verbaasd Achtergelaten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ronda Batchelor had genoeg van haar oude washok. Ze is een moeder van 6 kinderen en is continu bezig met de was. Zeven jaar lang deed ze dag in dag uit de was in een veel te klein washok. Er waren geen kasten, er was geen ruimte om de kleding op te vouwen en ze kon nergens haar kledingmanden kwijt. Dit betekende dat de kleding van het hele gezin over de vloer, op kasten of de bank in de woonkamer verspreid lag. Maar met slechts $400 en wat vindingrijkheid creëerde ze een super efficiënte en zeer functionele, nieuwe wasruimte in haar huis.

wasruimte

Ze selecteerde zorgvuldig scherp geprijsde materialen uit de lokale tweedehandswinkel. Ze richtte haar volledig nieuwe wasruimte in met een opklapbare strijkplank, slimme opslag en veel bakken. De kamer beschikt over zes afneembare manden die zijn ondergebracht in een op maat gemaakte kast. In de manden zit het opgevouwen wasgoed van elk kind, zodat de kinderen alleen maar hun eigen mand mee hoeven te nemen naar hun kamer om hun wasgoed in te doen.

“Ik hou ervan om dingen georganiseerd te hebben, maar het moet ook een functie hebben,” zegt Ronda. Van nu af aan kunnen haar kinderen hun vuile kleren gemakkelijk in de juiste mand stoppen zonder dat het er rommelig uit gaat zien in de wasruimte.

In totaal heeft ze $409 gespendeerd en het duurde zes maanden om de wasruimte volledig leefbaar en functioneel te maken. Bekijk hieronder hoe het resultaat is geworden!