Ze Lijken Op 2 Normale Honden. Maar Wanneer Ze Opstaan? ONWERKELIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Joshua Fisher en zijn vrouw, Bee, hebben drie kleine jongens. Dat klinkt voor mij als een vol gezin, maar ze waren van plan om hun gezin nog verder uit te breiden.

Joshua wilde in eerste instantie een paard hebben, maar uiteindelijk koos het koppel voor twee honden. Nadat ze wat research hadden gedaan, besloten ze voor een kindvriendelijk ras te kiezen. Ralphie en Boss, beiden Newfoundlanders, werden al snel aan de familie toegevoegd. Gelukkig kunnen de kinderen uit het gezin het prima vinden met de vriendelijke honden. Ralphie en Boss zijn echter geen gewone honden, maar daar kom je zelf ook wel snel genoeg achter als je onderstaande foto’s bekijkt. Scroll door de foto’s hieronder en laat weten wat je ervan vindt!

newfoundlander

Nadat de familie besloot om toch maar geen paard te nemen, kozen ze ervoor om twee grote honden aan te schaffen. Hun namen zijn Ralphie en Boss.

newfoundlanders

Ze kozen voor dit ras omdat deze honden van nature kalm en liefhebbend zijn. Maar verrassend genoeg kunnen deze honden wel 2 meter lang worden, van neus tot staart!

honden

Toen ze voor het eerst een volgroeide Newfoundlander zagen, waren ze geschokt.

rashond

De kinderen, Lenox, Cruz en Tegan, vinden het alleen maar prachtig. Ze kunnen uren met elkaar spelen.

hondenras

Ongeacht waar de familie heengaat, de Newfoundlanders gaan vrijwel altijd mee. Veel mensen willen dan ook op de foto met deze gigantische honden. Je kunt wel stellen dat ze twee lokale beroemdheden zijn!

ras

Het enige nadeel is dat ze veel kwijlen, maar dat is het meer dan waard.

grote-hond

Ralphie en Boss houden van hun kleine menselijke broertjes en hun liefhebbende natuur zorgt ervoor dat ze de perfecte babysitters zijn.

Vergeet dit verhaal niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Je kunt Ralphie & Boss volgen op Instagram: @ralphie_the_newf_and_the_boss