Nadat haar man en zoon overleden besloot ze zichzelf opnieuw uit te vinden. GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze is inmiddels 88 jaar oud en staat nog volop in het leven.

Verhalen als dat van deze dame brengen niet alleen een lach op mijn gezicht maar zijn ook werkelijk een inspiratie! Helen Van Winkle heeft in haar leven al een hele hoop meegemaakt, gezien en geleerd. Ze verloor haar man en haar zoon en stond er op dat moment voor haar gevoel heel even alleen voor. Veel mensen zullen op deze momenten in een neerwaartse spiraal komen. Maar dit geldt voor Helen! Zij zie dit als een nieuw tijdperk in haar leven en grijpt deze kans met beide handen aan!

oma

Helen Van Winkle besluit het roer om te gooien en haar alter ego Baddie Winkle is geboren. Een les die Helen al snel leert is dat er niet zoiets bestaat als je kleden naar je leeftijd! Dit laat Baddie Winkle zien door te stralen in de leukste outfits op haar instragram pagina!

Baddie Winkle heeft inmiddels miljoenen volgers! Ik snap wel waarom want dit is een hele toffe oma! Ze draag niet alleen de leukste kleding en is een stijlicoon, ze gaat ook graag naar nachtclubs en is groot voorstander van het legaliseren van marijuana.

Lat je inspireren door deze prachtige vrouw en deel deze video met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!