Vader Vraagt Zijn Dochter Om Te Zingen Voor De Camera. Haar Reactie? Ronduit Schitterend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn kinderen die gewoon te schattig voor woorden zijn, en Claire is daar één van. Ze is nog maar 3 jaar oud, maar laat zich nu al van haar muzikale kant zien – en dan hebben het nog niet eens over haar enthousiasme gehad!

De vader van Claire is een getalenteerd muziekproducent met een eigen opnamestudio, dus toen hij aan Claire vroeg of ze haar favoriete liedje wilde opnemen, zei ze daar natuurlijk geen nee tegen! Claire zong haar eigen hartverwarmende vertolking van de Disney klassieker ‘Part Of Your World’, afkomstig uit De Kleine Zeemeermin. Ze gaat als een echte professional achter de microfoon staan en zingt de sterren van de hemel. In de video krijgen we tevens en paar beelden van achter de schermen te zien, inclusief het bewerkingsproces in de muziekstudio.

opnamestudio, studio akoestiek, studio microfoon, akoestiek studio, cd produceren, geluidsopname apparatuur, muziekstudio, cd productie, cd laten maken, cd maken

ZIE OOK: Ze begint met zingen, maar kijk goed naar haar jurk wanneer de camera uitzoomt… Wow!

Het is geen wonder dat deze video al meer dan één miljoen keer is bekeken in slechts een paar dagen tijd! Ik hoop (en weet zeker) dat we in de toekomst meer van deze ster in de dop zullen zien. Bekijk en beluister haar zangkunsten in de video hieronder en vergeet deze niet te delen op Facebook als je onder de indruk bent van Claire!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!