Man ervaart bevalling voor Moederdag — maar als DIT gebeurt kan zijn vrouw niet stoppen met lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Penn vroeg aan zijn vrouw wat zij het liefst wilde hebben voor Moederdag, en ook al is ze dankbaar voor de cadeautjes die ze in verleden van hem heeft gekregen, vond ze het een goed geschenk om hem eens te laten ervaren hoe het is om te bevallen.

Zij ging hem al twee keer eerder voor. Het stel heeft samen een zoon en dochter. Ze schakelde de hulp in van een gynaecoloog in en onder zijn toezicht kreeg Holder buikkramen via elektroden, zodat hij een pijn voelde die te vergelijken is met weeën. Zijn vrouw en de gynaecoloog proberen niet te lachen – maar het kan gewoon niet vermeden worden. Mevrouw Holder geniet al van de gebeurtenis voordat het is begonnen. Ze vertelt: “Ik gun het je om te voelen hoe het is om moeder te worden.”

bevalling


Hij kan er om lachen en maakt niet bepaald een zenuwachtige indruk, maar dat verandert al snel als hij gaat liggen op het bed als de apparatuur wordt aangesloten. Hoewel de gynaecoloog verklaarde dat Hoder ‘slechts’ een derde van de pijn heeft ervaren die een vrouw normaliter bij een voorspoedige bevalling ervaart, schreeuwt en kreunt hij het uit in het filmpje. Bekijk hieronder de briljante ‘bevalling’ die de arme man doormaakte. Zo, nu weet hij ook eens hoe moeders zich gevoeld hebben!