Moeder Vraagt Baby Om ‘Mama’ Te Zeggen, Maar Blijf Goed Naar De Hond Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het lijkt erop dat grappige en onverwachte momenten tussen baby’s en honden het altijd goed doen op internet. Hoewel deze video pas net op YouTube staat, wordt hij nu al massaal bekeken door mensen van over de hele wereld!

Zien hoe je baby leert kruipen, lopen en praten zijn ervaringen die je nooit meer vergeet. Echter, wanneer er ook een hond in het huis rondloopt, kun je nog wel eens te maken krijgen met (vriendelijke) jaloezie. De video die je zo gaat zien is daar het perfecte voorbeeld van — en het is hilarisch!

baby hond

Zodra de ouders van dit jongetje proberen om hem “Mama” te laten zeggen terwijl ze hem verleiden met een vork vol met eten, besluit de hond zijn kans te pakken en gaat de uitdaging aan. De eerste die het voor elkaar krijgt om “Mama” te zeggen, krijgt een heerlijk hapje van mama’s eten… Dus, wie wordt het? Zodra het duidelijk wordt dat het jongetje op verliezen staat, probeert hij de hond weg te duwen. Hij weet precies wat er gaande is en vindt het schijnbaar helemaal niet leuk! De reactie van de moeder is dan ook geweldig. Ze kan niet stoppen met lachen en wij bij Viralmundo ook niet. Wat zijn honden toch geweldige dieren. Bekijk de schattige video hieronder en DEEL hem door met al je vrienden op Facebook, het zal gegarandeerd een grote glimlach op hun gezicht toveren!