Moeder kijkt naar haar pas geboren kindje en weet het zeker, DIT is niet haar kindje!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Rich en Mercy elkaar in Texas ontmoetten was het liefde op het eerste gezicht. Wanneer Mercy in verwachting van hun eerste kindje blijkt te zijn kan hun geluk niet op!

Omdat Mercy een tijdelijk visum heeft kan ze niet in Texas blijven. Ze moet terug naar El Salvador om thuis te bevallen. Rich blijft in de VS en wacht vol spanning tot Mercy met hun kindje weer terugkomt naar Texas. Maar zodra de verpleegster Mercy haar pasgeboren zoontje in haar armen legt weet Mercy het zeker. Dit is niet haar kindje! Mercy geeft bij het medisch personeel aan dat dit niet het kindje is wat ze een uur eerder op de wereld heeft gezet. Ze heeft haar zoontje Jacob toen gezien. Jocob werd vervolgens naar een andere afdeling gebracht voor een paar testjes en een onderzoek. Toen ze haar zoontje weer terug kreeg zag ze duidelijk een ander gezichtje!

verkeerde-baby

Ze wist het meer dan zeker maar niemand in het ziekenhuis gelooft haar. Mercy weet niet goed wat ze nu moet doen en neemt Jacob mee naar huis. Ze vliegen vervolgens naar Texas om bij Rich te zijn. Het gevoel dat er iets niet klopt blijft en ze besluit een DNA test te doen. Enkele maanden later krijgen ze de uitslag.

Jocob was niet haar zoon! Mercy heeft het al die tijd geweten maar deze uitslag was voor de jonge moeder toch moeilijk te verwerken. Ze heeft voor de kleine Jacob gezorgd alsof het haar eigen kindje was. Mercy, Rich en Jacob hadden in die maanden een sterke band gekregen. De grote vraag was nu, waar is hun biologische zoontje?!

Na een lange zoektocht kunnen Mercy en Rich Jacob eindelijk aan zijn biologische ouders geven en vinden ze hun eigen zoon Moses! Maar het jonge gezin kan nog steeds niet opgelucht ademhalen. De overheid van El Salvador wil om de een of andere reden Moses niet accepteren en een paspoort en geboortebewijs geven. Omdat het jongetje geen paspoort heeft kan het gezin ook niet naar de VS reizen en zitten ze vast. Het duurt een jaar voordat Moses eindelijk een geboortebewijs krijgt!

Na een lange strijdt met de overheid kunnen Rich, Mercy en hun zoontje eindelijk naar huis in de VS!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...