De doktoren dachten dat ze hersendood was. Totdat er een verpleger in haar ogen keek. Ik ben SPRAKELOOS!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2001 was een moeder van drie kinderen haar pas 4-weken oude baby aan het verzorgen toen ze plotseling door haar benen zakte.

De volgende dag was de moeder niet meer in staat om te bewegen noch te praten. Echter, in haar hoofd was ze volledig bij bewustzijn. Nissa werd slachtoffer van het zogenaamde ‘locked-in-syndroom,’ een verschrikkelijke aandoening dat vaak resultaat is van een beroerte. Ondanks dat ze in haar hoofd volledig bij bewustzijn was, was Nissa niet in staat om haar lichaam te bewegen of ook maar een zinnig woord uit te brengen. De doktoren vertelde haar familie dat ze nooit meer zou herstellen. Ze gaven toestemming aan haar om te sterven. Dat was tevens ook een menselijke beslissing. De toekomst zag er somber uit. Op dat moment zag een verpleegster een sprankeling in de ogen van Nissa.

hersendood

“Als je mij kan horen, knipper dan twee keer met je ogen,” zei de verpleegster. Nissa knipperde twee keer met haar ogen.

Binnen enkele uren waren ze in staat om met haar te communiceren doormiddel van Nissa’s ogen. De hoop kwam langzaam terug. Nissa voelde dat de kracht langzaam weer terug kwam in haar lichaam. Wacht maar tot je ziet hoe Nissa er vandaag de dag uitziet!

Een wonderbaarlijke genezing! Tot op de dag van vandaag heeft Nissa nog steeds wat moeite met lopen en praten. Maar buiten dat is haar herstel ongelooflijk snel gegaan! En dat allemaal dankzij een oplettende verpleegster.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!