De doktoren dachten dat ze hersendood was. Totdat er een verpleger in haar ogen keek. Ik ben SPRAKELOOS!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2001 was een moeder van drie kinderen haar pas 4-weken oude baby aan het verzorgen toen ze plotseling door haar benen zakte.

De volgende dag was de moeder niet meer in staat om te bewegen noch te praten. Echter, in haar hoofd was ze volledig bij bewustzijn. Nissa werd slachtoffer van het zogenaamde ‘locked-in-syndroom,’ een verschrikkelijke aandoening dat vaak resultaat is van een beroerte. Ondanks dat ze in haar hoofd volledig bij bewustzijn was, was Nissa niet in staat om haar lichaam te bewegen of ook maar een zinnig woord uit te brengen. De doktoren vertelde haar familie dat ze nooit meer zou herstellen. Ze gaven toestemming aan haar om te sterven. Dat was tevens ook een menselijke beslissing. De toekomst zag er somber uit. Op dat moment zag een verpleegster een sprankeling in de ogen van Nissa.

hersendood

“Als je mij kan horen, knipper dan twee keer met je ogen,” zei de verpleegster. Nissa knipperde twee keer met haar ogen.

Binnen enkele uren waren ze in staat om met haar te communiceren doormiddel van Nissa’s ogen. De hoop kwam langzaam terug. Nissa voelde dat de kracht langzaam weer terug kwam in haar lichaam. Wacht maar tot je ziet hoe Nissa er vandaag de dag uitziet!

Een wonderbaarlijke genezing! Tot op de dag van vandaag heeft Nissa nog steeds wat moeite met lopen en praten. Maar buiten dat is haar herstel ongelooflijk snel gegaan! En dat allemaal dankzij een oplettende verpleegster.