Moeder en dochter besluiten samen af te vallen, na 100 dagen is het resultaat fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is Cheryl Shaw. Ze is een alleenstaande moeder van 2 kinderen.

Cheryl werkt geregeld diensten van 12 uur in het ziekenhuis op de spoedeisende hulp. Haar dochter Tessa is 17 jaar oud. Beide meiden worstelen al hun hele leven met overgewicht. Op een dag zagen moeder en dochter een viral video op internet voorbij komen van een vrouw die laat zien hoeveel ze is afgevallen door hard te sporten en gezond te eten. Cheryl en Tessa zijn door het zien van de beelden geïnspireerd geraak om ook hun overgewicht aan te gaan pakken. Ze besluiten zelf ook een video te maken! Moeder en dochter zullen 100 dagen lang gezond eten en veel sporten. Ze noemen het de Giveit100 uitdaging en roepen iedereen op om ook 100 dagen gezond te leven.

dieet-afvallen-sporten-gewichtsverlies-buikvet

Toen ze begonnen aan de uitdaging woog Cheryl 117 kilo en Tessa 83 kilo. Aan het begin van de video vertelt Cheryl waarom ze het belangrijk vindt dit samen met haar dochter te doen. Ze is zelf een emotionele eter en haar dochter volgt in haar voetsporen. Ze wil dolgraag het goede voorbeeld geven aan haar dochter, zeker omdat ze een alleenstaande moeder is!

Gewicht verliezen is hard werken, en dat weten Cheryl en Tessa ook. Ze maken een hele leuke maar ook eerlijke video waarin je ook de moeilijk momenten ziet. Deze moeder en dochter hebben vooral heel veel plezier samen en dat is te zien! Het resultaat is na 100 dagen fantastisch! Goed gedaan meiden en ga zo door!

Heb jij inspiratie gekregen door deze vrolijke video? Deel dit dan met je vriend op Facebook met wie jij deze 100 dagen uitdaging aan wil gaan!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!