Moeder en dochter besluiten samen af te vallen, na 100 dagen is het resultaat fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is Cheryl Shaw. Ze is een alleenstaande moeder van 2 kinderen.

Cheryl werkt geregeld diensten van 12 uur in het ziekenhuis op de spoedeisende hulp. Haar dochter Tessa is 17 jaar oud. Beide meiden worstelen al hun hele leven met overgewicht. Op een dag zagen moeder en dochter een viral video op internet voorbij komen van een vrouw die laat zien hoeveel ze is afgevallen door hard te sporten en gezond te eten. Cheryl en Tessa zijn door het zien van de beelden geïnspireerd geraak om ook hun overgewicht aan te gaan pakken. Ze besluiten zelf ook een video te maken! Moeder en dochter zullen 100 dagen lang gezond eten en veel sporten. Ze noemen het de Giveit100 uitdaging en roepen iedereen op om ook 100 dagen gezond te leven.

dieet-afvallen-sporten-gewichtsverlies-buikvet

Toen ze begonnen aan de uitdaging woog Cheryl 117 kilo en Tessa 83 kilo. Aan het begin van de video vertelt Cheryl waarom ze het belangrijk vindt dit samen met haar dochter te doen. Ze is zelf een emotionele eter en haar dochter volgt in haar voetsporen. Ze wil dolgraag het goede voorbeeld geven aan haar dochter, zeker omdat ze een alleenstaande moeder is!

Gewicht verliezen is hard werken, en dat weten Cheryl en Tessa ook. Ze maken een hele leuke maar ook eerlijke video waarin je ook de moeilijk momenten ziet. Deze moeder en dochter hebben vooral heel veel plezier samen en dat is te zien! Het resultaat is na 100 dagen fantastisch! Goed gedaan meiden en ga zo door!

Heb jij inspiratie gekregen door deze vrolijke video? Deel dit dan met je vriend op Facebook met wie jij deze 100 dagen uitdaging aan wil gaan!