Moeder draagt al 12 jaar lang een masker, dan laat ze zien dat haar man haar gezicht heeft verwoest!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het gebeurt veel vaker dan veel mensen denken. Over de hele wereld zijn er ontelbare vrouwen, moeder en dochters die moeten leven met een enorm pijnlijke herinnering.

Je kan je niet voorstellen wat deze vrouwen hebben doorgemaakt en hoeveel invloed deze verschrikkelijke gebeurtenis nog dagelijks op hun leven heeft. Saundra Crockett is een van deze vrouwen en deelt nu haar verhaal met de wereld. De 28-jarige moeder van twee kleine kinderen had nog haar hele leven voor zich, maar toen werd ze mishandelt door haar man..

face-forward-saundra

Haar echtgenoot mishandelde haar zowel emotioneel als fysiek. Saundra had nooit verwacht dat iemand van wie zij zo veel hield haar dit aan zou doen! Haar man sloeg haar zo hard en vaak dat haar gezicht onder de verwondingen zat. Op een dag begint een van de wonden te ontsteken en raakt ze geïnfecteerd met een gevaarlijke bacterie. Deze bacterie ‘eet’ letterlijk haar gezicht weg! Wanneer ze in het ziekenhuis wordt opgenomen krijgt ze te horen dat ze waarschijnlijk nog maar 3 dagen te leven heeft! Wonder boven wonder overleefd Saundra de infectie maar haar gezicht is verwoest. Nog steeds beschaamd door wat haar gebeurt draagt Saundra 12 jaar lang een masker om te verbergen wat er met haar is gebeurd!

screen-shot-2016-05-05-at-12-09-14-pm-850x518

Op een dag besluit Saundra dat het genoeg is geweest en zij verlaat met haar twee kinderen haar man. Maar hoe hard ze ook uit deze verschrikkelijke situatie weg rent en probeert verder te gaan met haar leven lukt dit niet. Iedere keer wanneer ze in de spiegel kijkt wordt ze geconfronteerd met de pijnlijke herinnering.

Dan ontmoet Saundra haar reddende engel, Deborah Alessi. Deze dame heeft samen met haar man de organisatie Face Forward opgericht. Zij helpen vrouwen die het slachtoffer zijn van huiselijk geweld te revalideren door middel van therapie en hersteloperaties. Dit alles wordt gratis aangeboden door Deborah en haar man die plastisch chirurg is. Het enige wat de vrouwen moeten doen is zich na de operaties ook inzetten voor andere vrouwen die het slachtoffer zijn van huiselijk geweld!

Saundra durft na een aantal operaties eindelijk zonder masker overstraat maar wat nog belangrijker is, is dat zij de verschrikkelijke gebeurtenissen eindelijk achter zich kan laten.

Fantastisch wat Deborah en haar man doen voor deze vrouwen!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!