Toen Deze Dames Begonnen Te Dansen, Creëerden Ze Een ONGELOOFLIJKE Optische Illusie.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dans is vaak een verkeerd begrepen en ondergewaardeerde vorm van kunst. Zoals je weet bestaan er verschillende soorten dansen afkomstig uit verschillende culturen. Zo denken we bijvoorbeeld aan hiphop uit Amerika en volksdansen uit onder andere Ierland. De dansen die je het meest bekend zullen voorkomen, zijn de eigentijdse dansen zoals breakdance, jazzdans en modern dansen. Maar vergeet ook zeker stijldansen, salsa dansen en (modern) ballet niet. Echter, wat de dames uit de volgende video presteren is van een heel ander kaliber!

dansschool dansles danslessen dansschoenen hiphop

Ze weten iedereen te verbazen met hun optreden in de vorm van een optische illusie. Dankzij hun danskleding die met elkaar verbonden is laten de dames je hersenen in totale verwarring achter. Hoewel onze hersenen weten dat de dames dansen in kleding bestaande uit een zwarte helft en een witte helft, zien onze ogen iets heel anders. Zo weten ze een prachtige dans te creëren in de vorm van een optische illusie.

Het liedje waarop ze dansen wordt gezonden in het Duits en heet “Tanz”, wat in het Nederlands “dans” betekent, dus het is in dit geval erg toepasselijk. Ik heb zelf een aantal jaren op dansles gezeten en verder wel eens een dansworkshop gedaan, maar DIT is mij nooit geleerd; het enige wat ik kan is salsa dansen! Bekijk de fascinerende dans hieronder en vergeet hem niet te DELEN met al je vrienden op Facebook, we weten zeker dat het hen vol verbazing zal achterlaten.