Ontmoet Het Model Met Downsyndroom Dat Bereid Is Om Het Schoonheidsideaal Te Veranderen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Madeline Stuart. Ze heeft onlangs besloten om voor een modellencarrière te gaan. Opzich is dit niet zo bijzonder, want veel meisjes hebben diezelfde droom. Maar voor Madeline is dit extra bijzonder omdat ze het Syndroom van Down heeft! Samen met haar moeder heeft ze één wens: ervoor gaan zorgen dat mensen niet meer ‘raar’ naar mensen met het downsyndroom kijken. Madeline, ook wel Maddie genoemd, woog een jaar geleden 18 kilogram teveel. Ze besloot gezonder te gaan leven en zich te focussen op gezondheid en fitness.

fitness

Maddie at geen junkfood meer en begon te trainen. Nu leeft ze een gezond en actief leven en hoopt op een modellencarrière.

model

Ze wil een verschil gaan maken in de mode-industrie en vindt dat discriminatie tegen mensen met een beperking moet stoppen.

mode-industrie

Ze is een atletisch meisje. Naast dans, gymnastiek en cheerleading, doet ze ook aan zwemmen, speelt ze basketbal en cricket.

atletisch sportief fitness

Maddie is op zoek naar een agent om haar modellencarrière op te starten. Ze krijgt steun van haar moeder, beste vriend en vriendje.

model

“Ik denk dat het tijd wordt dat mensen zich gaan realiseren dat mensen met downsyndroom ook sexy en mooi kunnen zijn en dat gevierd moet worden,” vertelde haar moeder aan Metro UK.

model

Daar voegde haar moeder aan toe: “Mensen met downsyndroom kunnen alles doen, alleen op hun eigen tempo. Geef hen een kans en je zult boven je verwachting worden beloond.”

model fotoshoot

You go girl!

model

Maddie is duidelijk een getalenteerd en gedreven meisje, dus ik weet zeker dat dit niet de laatste keer is dat we van haar horen!

model

Wat vind jij van het succesverhaal van Madeline?