Ze werd als kind gepest om haar dikke wenkbrauwen maar is nu model!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Natalia Castellar is gezegend met een schitterend stel wenkbrauwen. Ze zijn prachtig dik, donker en mooi van vorm.

Toch is Natalia niet altijd blij geweest met haar bijzondere uiterlijk. De inmiddels 17-jarige werd als kind genadeloos gepest door klasgenootjes en buurtkinderen. Op straat werd ze nagestaard en nagewezen. Het enige wat mensen leken te zien waren haar wenkbrauwen. Ze voelde zich hierdoor als kind enorm onzeker en wilde niets liever dan ‘normale’ wenkbrauwen..

model-1

Wanneer je als kind opgroeit met een uiterlijk wat ook maar iets van ‘normaal’ afwijkt weten andere kinderen je daar al snel mee te plagen. Door alle opmerkingen denkt Natalia er op een gegeven moment zelf over om haar wenkbrauwen te scheren! Gelukkig heeft ze dan nooit gedaan!

model-2

Natalia heeft het geluk dat de laatste jaren dikke volle wenkbrauwen een schoonheidsideaal zijn geworden. Dit heeft er voor gezorgd dat ze zich een stuk zelfverzekerder is gaan voelen. Het maakt haar inmiddels niet meer uit of het een trend blijft, ze is nu juist heel blij met haar unieke look!

model-3

En haar unieke look is niet onopgemerkt gebleven! Het modellen bureau NEXT Models ziet haar foto’s online staan en besluit contact met de 17-jarige op te nemen. Natalia krijgt een contract en werkt nu als model!

model-4

model-5

model-6

Haar wenkbrauwen zijn nu haar handelsmerk en ze haalt de ene na de andere shoot binnen! Helaas krijgt ze online nog vaak negatieve en kwetsende berichten.. Natalia weet dat er altijd mensen zullen zijn die pesten maar heeft besloten haar zelfvertrouwen niet meer door deze haters te laten beïnvloeden!

Natalia, ik vind je prachtig en uniek! Ben jij het met mij eens? Deel dit dan op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!