Kat wordt gered van mishandeling. Maar als de dierenarts haar checkt, komt ze tot een schokkende ontdekking!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De situatie waarin ‘Miss Kiss’ de kat verkeerde is de grootste nachtmerrie van elke dierenarts.

De kleine kitten werd door haar vorige eigenaar achtergelaten om te sterven. Toen een familie haar tegenkwam raakten ze diep geëmotioneerd van wat ze zagen. Ze haastten zich naar het ziekenhuis, waar ze hoopten dat het kleintje het zou overleven. Ze was allesbehalve in een goede conditie. Toen ze aankwam besloot dokter Isaac Bott een röntgenfoto te maken. Het kleintje bleek met een dart pijl in haar hoofd van 4cm rond te lopen.

dart

Ze had zelfs nog een klein pijltje vastzitten in haar schouder. Maar hoe kan het dat ze nog in leven was?
Het was nog onduidelijk hoe lang Miss Kiss al rondliep op deze manier. Volgens dokter Isaac had de dart gelukkig net het zenuwstelsel en haar brein gemist. Miss Kiss had een beschermengel bij zich.

De pijlen werden doormiddel van een ingrijpende operatie verwijderd. Toch was het nog niet zeker of ze het zou overleven.
Het enige wat Miss Kiss overhield aan de operatie was een verslechterd zicht. Toch duurde het niet lang voordat ze geadopteerd werd door een liefdevol gezin.
Gelukkig heeft Miss Kiss aan het eind van de rit nog de liefde gevonden waar ze eigenlijk al die tijd al naar opzoek was.

DEEL dit bericht als jij dit schatje alle geluk van de wereld wenst!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.