Een maniak bedelft dit arme hondje onder de superlijm. Maar momenten voordat hij overlijdt, wordt hij gevonden.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand een hond kwaad zou willen doen. Toch is de wereld niet altijd hoe we zouden willen dat hij is.

Gelukkig zijn er nog veel mensen die geen moment zouden twijfelen om een hond in nood te helpen. Dat is precies de reden waarom de puppy Pascal zijn verschrikkelijke ervaring overleefd heeft.

Het idee dat iemand een puppy zou insmeren met superlijm is bijna niet voor te stellen. Toch is dat precies dat er gebeurde toen een paar verschrikkelijke mensen Pascal tegenkwamen.

lijm

Het duurde niet lang tot Pascal zich niet meer kon bewegen. De lijm droogde snel op. Zelfs zo snel dat zijn bloedsomloop dreigde te stoppen.

Maar gelukkig waren er een paar goedhartige mensen die hem op het laatste moment konden redden. Het duurde uren om de laag lijm te verwijderen. Gelukkig kon het lieve beestje zich op het eind weer volledig bewegen.

Bekijk in de onderstaande video hoe Pascal gered werd. Wij willen bij deze de mannen bedanken die alles op alles hebben gegeven om Pascal te redden.

lijm1

LET OP: de volgende beelden kunnen als schokkend kunnen ervaren. Toch is het het waard om Pascal op het einde weer zo gelukkig te zien!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!