Een moeder maakt een foto van haar tienerzoon op school. Wat de leraren op zijn tafel leggen? Ik ben GESCHOKT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In de zomer van 2015 kwam een 6-jarige jongen te laat op zijn school in Grants Pass, Verenigde Staten.

Zijn familie kampte die dag toevallig met autopech. Zijn moeder Nicole wist dat Hunter die dag zou moeten nablijven. Tijdens de pauze besloot Nicole een kijkje te gaan nemen hoe het met Hunter ging. Ze geloofde haar ogen niet toen ze de kantine inliep en erachter kwam dat het nablijven meer een publieke vernedering was dan een straf voor haar zoon. Ze zag dat Hunter helemaal alleen aan een tafeltje zat met een kartonnen scherm vlak voor zijn neus. Op deze manier wilde de school voorkomen dat hij ook maar enig contact kon maken met zijn klasgenoten.

kinderen

Ook stond er naast hem een plastic beker met een grote ‘D’ erop geschreven. Dit stond voor ‘Detention’, wat nablijven betekent. Nicole was zo van slag af dat ze een foto maakte van haar zoon. Ze was woedend, vooral omdat Hunter normaal gesproken nooit te laat kwam, en zijn huiswerk gewoon gemaakt had.

Toen Nicole de foto online postte, ging deze als een lopend vuurtje over het internet.

kinderen1

Vlak voor de zomer in 2015 kampte Nicole met autopech. Hierdoor zou haar 6-jarige zoon te laat komen op school.

Ze wist dat haar zoon die dag zou moeten nablijven op school door zijn absentie.

kinderen2

Maar toen ze tijdens de lunchpauze ging checken bij haar zoon, kon ze haar ogen niet geloven. Hij zat alleen aan een tafeltje met een kartonnen scherm voor zijn gezicht.

Ze was furieus dat haar pas 6-jarige zoontje op deze manier publiekelijk vernederd werd door het schoolbestuur.

Ze besloot er een foto van te nemen.

kinderen3

Haar foto ging als een lopend vuurtje het internet over. Het trok zelfs de aandacht van de bekende radiopresentator Bill Meyer.

“We zien veel vervelend nieuws voorbij komen. Als ik dus de kans krijg om een verschil te kunnen maken, doe ik dat.” Vertelde Meyer. “Het probleem was autopech. Dus daar ben ik dus achteraan gegaan.”

kinderen4

Meyer contacteerde het autobedrijf om te kijken of hij iets kon betekenen voor het gezin. Echter, de reparaties van de auto waren bijna net zo duur als de auto zelf. Na veel wikken en wegen werd er een gloednieuwe Chrysler aan het gezin gedoneerd!

Nicole en haar familie konden niet gelukkiger zijn.

kinderen5

Met de hulp van verschillende lokale bedrijven werd de auto gebruiksklaar gemaakt. En de eigenaar van het leasebedrijf van de auto? Die doneerde het hele gezin op een waardebon ter waarde van 1400 dollar. Dit kon het gezin gebruiken voor toekomstige reparaties.

kinderen6

“Deze familie heeft nooit om hulp gevraagd. Het enige wat ze wilden is dat de school hun beleid zou aanpassen,” aldus Meyer.

“We wilden ze gewoon een duwtje in de goede richting geven.”

Wat vinden jullie van de straf die Hunter kreeg? Ik ben al blij genoeg dat dit verhaal een positieve wending heeft genomen!