Hij zingt zijn versie van een klassiek Michael Jackson nummer. Hoe de juryleden hierop reageren? GENIAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor de grote finale van “America’s Got Talent”, heeft deze bekende talentenjacht nog niets van zijn spanning verloren.

Hoewel de competitie overladen is van groot talent, zijn er twee zangers in hun midden wiens kansen misschien wat groter zin dan de rest. Één van die zangers is de half-Nederlandse Grace VanDerwaal, die de juryleden volledig omver blies met haar daverende optreden. Dit zorgde er tevens voor dat zij als winnaar uit de race zou komen tijdens de live finale. Ondanks dat de tweede finalist geen eigen materiaal heeft laten zien, is het veilig om te zeggen dat Justin Crum ook een ontzettend grote kans had om deze talentenjacht te winnen.

michael

Na geweldige nummers te hebben gezongen van onder andere Radiohead en de legendarische Freddie Mercury, besloot Crum een poging te wagen van het nummer “Man In The Mirror”, van Michael Jackson.

Hij besloot een langzamere versie te maken van het origineel, wat meer up-tempo is. Ondanks dat hij misschien niet de eerste plaats heeft behaald, weet ik zeker dat deze man een prachtige toekomst voor zich heeft. Ik bedoel, dat MOET toch wel met zo’n geweldig mooie stem?!

Bekijk in de onderstaande video zijn daverende optreden. Genieten geblazen!