Hij zingt zijn versie van een klassiek Michael Jackson nummer. Hoe de juryleden hierop reageren? GENIAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor de grote finale van “America’s Got Talent”, heeft deze bekende talentenjacht nog niets van zijn spanning verloren.

Hoewel de competitie overladen is van groot talent, zijn er twee zangers in hun midden wiens kansen misschien wat groter zin dan de rest. Één van die zangers is de half-Nederlandse Grace VanDerwaal, die de juryleden volledig omver blies met haar daverende optreden. Dit zorgde er tevens voor dat zij als winnaar uit de race zou komen tijdens de live finale. Ondanks dat de tweede finalist geen eigen materiaal heeft laten zien, is het veilig om te zeggen dat Justin Crum ook een ontzettend grote kans had om deze talentenjacht te winnen.

michael

Na geweldige nummers te hebben gezongen van onder andere Radiohead en de legendarische Freddie Mercury, besloot Crum een poging te wagen van het nummer “Man In The Mirror”, van Michael Jackson.

Hij besloot een langzamere versie te maken van het origineel, wat meer up-tempo is. Ondanks dat hij misschien niet de eerste plaats heeft behaald, weet ik zeker dat deze man een prachtige toekomst voor zich heeft. Ik bedoel, dat MOET toch wel met zo’n geweldig mooie stem?!

Bekijk in de onderstaande video zijn daverende optreden. Genieten geblazen!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!