Met Deze 8 Gouden Tips Gaat Je iPhone Batterij Tien Keer Langer Mee

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Onlangs heeft Apple de nieuwste iPhone uitgebracht met het bijbehorende iOS besturingssysteem. Toch ondervinden gebruikers problemen met hun batterijduur. Ze merken dat hun iPhone minder sneller meegaat dan voorheen, en dat ze hem elke dag wel meer dan 3 keer op moeten laten. Tijd om er iets aan te doen! Wij hebben 8 tips voor je op een rijtje gezet waardoor je batterijduur tot wel tien keer langer meegaat. Altijd handig om te weten, ook als je geen problemen ondervindt met de batterijduur van jouw apparaat.

1. Verlaag de helderheid van je scherm

iphone-helderheid

Dit is waarschijnlijk bij de meeste wel bekend. Hoe helderder je telefoon, des te sneller gaat de batterij in je iPhone leeg. Met die kennis kan je heel makkelijk weer een beetje batterij besparen. Zet automatisch aanpassen van de helderheid uit. Bespaar nog meer energie door je iPhone wat minder helder in te stellen. Zo doe je het: Ga naar Instellingen > Achtergrond en helderheid > Helderheid aanpassen

2. Sluit apps af

iphone_icon_shaking

Multitasken is zeer handig, maar de meeste mensen vergeten dat ze apps ook kunnen sluiten. Zo zijn er telkens meer mensen die klagen dat hun iDevice trager loopt en waarvan de batterij minder lang meegaat, terwijl ze eigenlijk 20 applicaties hebben openstaan. Wat je het best kan doen is op regelmatige basis het multitaskingmenu eens opruimen. Je hoeft enkel twee keer snel na elkaar op de homeknop te drukken en daar kan je de applicaties sluiten door ze omhoog te vegen.

3. Schakel veel bezochte locaties uit

iphone-veel-bezochte-locaties

De nieuwe iOS8 is natuurlijk de nieuwste technologie en is echt gigantisch slim. Want je iPhone onthoud op dit moment waar je vaak te vinden bent, of hoelang je er over doet om naar school of naar je werk te gaan. Dit kost heel veel batterij, en op dit moment heb je er ook nog niet veel aan als iPhone je bestemmingen leert kennen. Deze instellingen zitten wat dieper in je telefoon dan de andere instellingen. Ga naar instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Systeem en dan veelbezochte locaties uitzetten.

4. Automatische updates uitschakelen

iOS7-automatische-updates

De iOS 7 App Store doet eindelijk de updates van apps automatisch. Ideaal voor velen onder ons maar dit betekent wel dat alle apps worden geupdated. En misschien zitten er wel apps bij die voor jou niet altijd een update nodig hebben. Dit kan je dus ook uitzetten: Settings > iTunes and App Store > scroll naar beneden naar het Automatic Downloads gedeelte en zet daar de “Updates” knop uit.

Pages: 1 2