Mensen Hadden Medelijden Met Dit Oudere Echtpaar, Maar Wat De Vrouw Zei Zag Niemand Aankomen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een ouder echtpaar loopt een fastfood restaurant binnen. Ze bestellen één hamburger, één portie friet en één drankje. De oude man pakt de hamburger uit en snijdt het zorgvuldig in tweeën. Hij legt de ene helft bij zichzelf neer en de andere helft bij zijn vrouw. Vervolgens telt hij de frietjes en legt precies de helft bij zijn vrouw neer. Ook drinkt hij de beker met het drankje voor de helft leeg, zodat zijn vrouw exact de andere helft op kan drinken. Terwijl hij een hap van zijn hamburger neemt, beginnen de mensen om hen heen te kijken en fluisteren naar elkaar: “Dat arme echtpaar – ze kunnen zich maar één maaltijd voor hun tweeën veroorloven.”

echtpaar-in-fastfood-restaurant

Terwijl de man rustig zijn broodje opeet, komt er een jongeman bij de tafel staan. Hij vraagt vriendelijk of ze misschien nog een maaltijd willen. De oude man bedankt hem vriendelijk, maar wijst zijn verzoek af. De oude man vertelt hem dat ze gewend zijn om alles met elkaar te delen.

De mensen om hen heen merken op dat de vrouw nog niet één hap heeft genomen. Ze kijkt rustig toe hoe haar man eet, terwijl ze af en toe een slokje drinken neemt.

Wederom komt de jongeman bij de tafel staan en vraagt of hij echt niet iets moet kopen voor hen. Deze keer zegt de vrouw dat ze gewend zijn om alles te delen.

Wanneer de is oude man klaar is met eten en netjes zijn mond afveegt met een servet, komt de jongeman weer bij de tafel staan en vraagt aan de vrouw: “Mag ik vragen waarop u wacht?”

De oude vrouw antwoordt… “HET GEBIT.”