11-Jarig Meisje Stapt Naar Voren Met De Microfoon In Haar Hand. Zodra Ze Begint Te Zingen? Adembenemend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Alles wat we kunnen zeggen is: wacht totdat je de stem hoort van deze slechts 11-jarige zangeres. Op het Stadium of Fire evenement in 2013 pakte Lexi Walker de microfoon, stapte ze uit het koor en zong een adembenemende versie van het Amerikaanse volkslied, ondersteund door een prachtig koor. Vanaf die plek geeft dit 11-jarige meisje iedereen in de arena een moment van kippenvel terwijl ze “The Star-Spangled Banner” (de met sterren bezaaide banier, het Amerikaanse volkslied dat verwijst naar de vlag van de Verenigde Staten) zingt.

meisje zingt op evenement

Niet alleen is haar vocale bereik zeer krachtig, daarnaast is ze ook in staat om het volkslied over te brengen met zoveel trots en emotie. Ook al zijn we niet Amerikaans, we kregen toch kippenvel van de zangkunsten van dit meisje! Het gebeurt niet vaak dat een 11-jarig meisje zo mooi en zuiver kan zingen voor zo’n groot publiek en met zoveel emotie in haar stem.

Dit veelbelovende meisje heeft heel wat in haar mars en we weten zeker dat ze een hele grote gaat worden in de muziekwereld. We gunnen haar dan ook het allerbeste! Bekijk hieronder het optreden van Lexi Walker. Had jij ooit van haar gehoord? Laat je mening horen in de reacties op Facebook en vergeet haar optreden absoluut niet te delen als je het net zo fantastisch vond als wij.