Toen Ze De Hoge Noot In ‘You Raise Me Up’ Zong, Ging Het Publiek Los!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We hebben de laatste tijd veel audities en optredens van jonge kinderen voorbij zien komen, maar wat dit meisje deed liet ons met verbazing achter! Ze heet Celine Tam en is slechts 5 jaar oud, maar beschikt nu al over de kwaliteiten van een professionele zangeres. Celine ziet er niet alleen schitterend uit, ze heeft ook nog eens een prachtig en uniek stemgeluid. Wanneer ze begint met zingen kun je gelijk horen dat ze over een enorm talent beschikt. Als je haar hoort zingen zou je niet zeggen dat dit uit de mond van een 5-jarige komt!

optreden

Ze hoefde slechts een paar noten van het nummer “You Raise Me Up” van Josh Groban te zingen om te kunnen horen dat ze niet zoals andere jonge zangeressen is. Het publiek en de juryleden gingen helemaal los toen ze de stem van dit jonge meisje hoorde en het is moeilijk te ontkennen dat ze de kwaliteiten van een professionele zangeres heeft.

Naast dat ze beschikt over een prachtig stemgeluid, ziet ze er ook nog eens uit als een echte ster. Ze weet goed met het publiek te spelen en zorgt ervoor dat ze iedereen met verbazing achterlaat. Wie had kunnen denken dat je op zo’n jonge leeftijd al ZO goed kan zingen? Wij in ieder geval niet.

Bekijk hieronder het optreden van dit muzikale meisje en vergeet deze performance niet te delen als je er net zo van hebt genoten als wij!