Meisje van 16 is in tranen wanneer ze het commentaar van Simon Cowell hoort..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We weten allemaal dat Simon Cowell geen blad voor de mond neemt wanneer hij zijn mening geeft tijdens een talentenjacht.

Dit maakt hem juist een hele goede coach en een belangrijk jurylid! Wanneer hij iemand een compliment geeft weet je ook direct dat dit gemeend is en dik verdient! Hij is namelijk heel voorzichtig met het geven van positieve feedback en iemand prijzen in een eerste ronde komt al helemaal weinig voor! De volgende video is de auditie van de 16 jarige Olivia Garia. Ze is de laatste kandidaat in de voorrondes van het programma The X Factor UK 2016 6 Chair Challenge.

simon2

In deze talentenjacht kunnen maar 6 kandidaten door naar de volgende ronden. Op het moment dat Olivia het podium oploopt zijn de 6 krukken allemaal bezet. Dit betekent dat wanneer Olivia door zal gaan naar de volgende ronde één van de andere kandidaten die al door zijn alsnog naar huis wordt gestuurd!

De spanning is in de studio dan ook om te snijden. Olivia is duidelijk erg zenuwachtig maar wanneer ze begint te zingen, wow! Wat een prachtige stem! Ze maakt het de jury heel erg moeilijk. Wat zal Simon beslissen? Is het optreden van Olivia goed genoeg en mag ze door naar de volgende ronde? Je ziet het in de video hieronder!