8-jarige doet mee aan talentenjacht als paaldanseres – WAUW dit is echt ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je denkt aan paaldansen denk je vast gelijk aan strippers of misschien ligt dat aan mij….

Paaldansen wordt meestal geassocieerd met kleding uittrekken en andere activiteiten voor volwassenen. Waarom eigenlijk? Het is bewezen dat het een ontzettend goede work-out is en ook nog is superleuk is om te doen!

Toch blijft het negatieve stigma helaas bij veel mensen hangen. De 8-jarige Emily trok zich hier gelukkig helemaal niks van aan.

Untitled

De 8-jarige Emily trok hier zich helemaal niks van aan. Zij besloot om deze manier van dansen niet alleen te leren maar het blijkt dus ook nog dat zij er ontzettend veel talent voor heeft! Dit heeft zij bewezen bij de Canadese talentenshow “Next Star” waar zij in een torenhoge paal klimt en pas echt laat zien wat ze kan. Het is echt ongelooflijk!

Tijdens haar optreden laat de kleine Emily zien dat paaldansen helemaal niets te maken hoeft te hebben met het uittrekken van je kleding maar dat het ook een spectaculaire beleving kan zijn!

Je ziet echt dat zij er ontzettend veel plezier in heeft.

Bekijk hieronder het filmpje van Emily en laat ons weten wat jij van haar optreden vindt. Ik vind het ieder geval echt fantastisch.

Wat vind jij van de 8-jarige Emily en haar paaldans talent?

Laat het ons weten in de reacties en deel dit artikel ook met je vrienden en familie op Facebook om te zien wat zij van de talenten van Emily vinden!