Dit meisje van 7 met het Syndroom van Down heeft een hele belangrijke mededeling die iedereen moet horen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het Syndroom van Down is een aangeboren afwijking die gepaard gaat met een verstandelijke beperking en typerende uitwendige kenmerken.

Dit wil natuurlijk niet betekenen dat mensen met Down Syndroom niet alles kunnen bereiken in het leven wat ze willen. Helaas zijn er nog heel veel mensen die niet weten hoe ze met iemand met Down Syndroom om moeten gaan. Ze vinden ze gek, vies of zelfs eng.. Deze vooroordelen komen vaak voor uit onwetendheid. Deze mensen kennen niemand in hun omgeving die met Down Syndroom te maken heeft.

sofia2

De 7-jarige Sofia Sanchez heeft voor iedereen een belangrijke mededeling. Want er bestaan nog veel te veel vooroordelen over het Down Syndroom!

Sofia werd als baby door haar Oekraïense ouders achtergelaten in een weeshuis. Gelukkig werd ze geadopteerd door een liefdevol Amerikaans gezin. Zij hadden al drie zoons waarvan de jongste ook Down Syndroom heeft.

Sofia maakt al haar dromen waar. Ze staat graag op het podium en in de schijnwerpers. Inmiddels is ze officieel actrice en model! Ooit hoopt ze een grote ster te worden! Zo zie je maar dat je alles kan bereiken waar je je maar voor inzet! De moeder van Sofia filmt op een dag haar dochter en stelt haar een aantal vragen. Sofia geeft op iedere vraag het perfecte antwoord!

Vergeet deze video niet te delen op Facebook want wat Sofia te zeggen heeft kan anderen inspireren!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!