Dit 5-Jarig Meisje Redde Haar Vader’s Leven, Maar Haar 112 Gesprek Zal Je Hart Laten Smelten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Savannah is nog maar 5 jaar oud, maar dat betekent niet dat ze geen heldin kan zijn! De vader van Savannah belde 911 (112) omdat hij last had van zijn ademhaling en hevige pijn in zijn borst. Maar toen de meldkamermedewerker, Jason Bonham, niet meer kon verstaan wat de vader van het kleine meisje zei, nam het heldhaftige meisje de telefoon over van haar vader en zette het gesprek met de meldkamermedewerker voort. Jason Bonham zorgde meteen dat er zo snel mogelijk hulp naar het huis van Savannah werd toegestuurd om haar vader te helpen.

kind belt 112

Het meest indrukwekkende aan dit gesprek is dat Savannah uiterst rustig bleef aan de telefoon terwijl ze haar vader geruststelde dat alles goed ging. Naast dat dit een uiterst serieus telefoontje is, zit er ook nog een humoristisch kantje aan. Savannah is er namelijk van overtuigd dat ze zich nog moet omkleden omdat ze schijnbaar nog niet de juiste kleding aanheeft om de ambulancemedewerkers te ontvangen!

Ondanks dat ze nog maar 5 jaar oud is had ze de situatie volledig onder controle. Ze sprak rustig tegen de meldkamermedewerker en ze was in staat om zijn instructies in alle kalmte op te volgen, wat misschien wel haar vader’s leven heeft gered. Gelukkig is alles goed afgelopen en inmiddels maakt de vader het goed. Beluister snel het schattige maar uiterst moedige gesprek tussen Savannah en de meldkamermedewerker.