Toen Ze 9 Jaar Was Werd Ze Gepest Omdat Ze ‘Dik’ Was, Maar Haar Transformatie Heeft Me Compleet Verrast!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Breanna Bond is haar hele leven zwaarlijvig geweest, maar op een gegeven moment was ze het zat dat ze continu werd gepest omdat ze ‘dik’ was, dus maakte ze een drastische verandering. Toen ze 9 jaar oud was woog ze ruim 90 kilogram, maar dankzij veel lichaamsbeweging en een dieet is het haar gelukt om weer een gezond gewicht te krijgen. Zoals we al eerder hebben vermeld werd ze dag in dag uit gepest. Dat pesten zorgde ervoor dat Breanna alleen maar meer en vetter ging eten. Moeder Heidi besloot op een bepaald moment dat het wel genoeg was en dat haar dochter een betere gezondheid moest krijgen.

afvallen

Het junkfood waar Breanna dol op was, moest worden laten staan. Vanaf dat moment werd haar alleen nog maar gezond eten voorgeschoteld. Dankzij haar voeding, dieet en doorzettingsvermogen heeft ze het voor elkaar gekregen om gigantisch af te vallen. De uitlaatklep die Breanna altijd vond in eten, vindt ze nu in sporten.

Inmiddels beschikt ze over een gezond gewicht voor iemand van haar leeftijd. En weet je wat nu zo leuk is? Ze heeft een prachtig doel: een Olympische medaille winnen voor de 500 meter vrije slag zwemmen. Hiervoor is ze gekwalificeerd op de junior Olympische Spelen. Daarnaast is ze ook cheerleader en kan ze hardlopen als de beste. We kunnen alleen maar respect hebben voor dit meisje! Bekijk in de onderstaande video de ongelooflijke transformatie die ze doorgemaakt heeft.

(Bron: ondertussen.nl/ABC News)