Ze Lijmt Een Steen Aan Een Medicijnen Potje. Het Klinkt Gek, Maar Ik Ga Dit Zo Snel Mogelijk Doen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je thuis van die oude, lege medicijnpotjes van de apotheek en weet je niet wat je ermee moet doen? Wel, zoek niet verder, want wij hebben een geniale oplossing. Na het zien van dit trucje zal je nooit meer buitengesloten zijn van je eigen huis!

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat je je eigen huis niet meer in kan. En iedereen weet ook dat dat behoorlijk frustrerend is. Je zoekt in je broekzakken en in je tas naar de sleutel, maar hij is onvindbaar.

Nu zou je voortaan de sleutel onder de deurmat kunnen leggen, maar dat is een beetje voor de hand liggend en niet bepaald veilig. Je kan er ook voor zorgen dat je ergens een extra huissleutel hebt liggen, maar het probleem met het neerleggen van een extra sleutel is dat hij goed verstopt moet zijn anders kunnen kwaadwillenden gemakkelijk het huis binnen. En je wilt ook weer niet dat de buurt opgeschrikt wordt door een afgaand alarmsysteem.

Veiligheid en gemak, dat is precies waar dit ingenieuze project op doelt!

Het kost bijna geen moeite en inspanning en je zult vanaf nu nooit meer je sleutel kwijt zijn. Het enige wat je nodig hebt is: een pillen potje, een steen, sterke lijm en een sleutel.

sleutel

1. Haal de labels van het potje af en zorg ervoor dat de steen groter is dan de deksel.

medicijnpotje

2. Doe lijm op de steen en de deksel van het potje en lijm deze aan elkaar.

lijm

3. Als de lijm droog is doe je de sleutel in het potje.

slot

4. Nu kan je de sleutel verstoppen. Je kan bijvoorbeeld een kuiltje graven in de grond of het potje ergens tussen de stenen leggen.

sloten

5. Pak de steen op wanneer je je sleutel vergeten bent. Niemand zal weten dat op deze plek de sleutel van het huis ligt!

huissleutel

Vond je dit handig? Vergeet dit goedkope, makkelijke maar vooral briljante project niet te delen!