Hij Zag Een Fastfoodmedewerker Dit Doen Voor Een Mindervalide Klant, Dus Besloot Hij Het Te Filmen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit gebaar van naastenliefde van een medewerker van een fastfoodrestaurant in de Amerikaanse staat Kentucky heeft ons weer vertrouwen gegeven in de mensheid.

Hij is aangenomen om fastfood te serveren, maar hij doet veel meer dan dat.

Telkens als een zwaar gehandicapte vrouw langskomt op een hapje te eten, voedt hij haar hap voor hap. Dit heeft hij al vanaf begin af aan gedaan. De man in kwestie, Ridge Quarles, is een bijzondere man want voor hem is naastenliefde heel vanzelfsprekend.

restaurant

Wanneer de mindervalide vrouw haar  lievelingsrestaurant Qdobe in Louisville bezoekt, is hij de eerste die haar helpt met haar bestelling. Vervolgens helpt hij haar bij het eten, zodat ze zonder problemen haar buikje rond kan eten. Quarles heeft nog geen enkele keer overgeslagen en is van plan haar altijd te blijven helpen.

Een andere klant, David Jones, was zo ontroerd door wat hij zag dat hij besloot zijn camera erbij te pakken en het te filmen. Hij verspreidde de video via internet. “Er zijn echt nog goede mensen op de wereld,” vertelde hij aan Today News.

Bekijk hieronder het volledige verhaal en wees niet bang om deze geweldige video te delen met vrienden op Facebook. Zo zie je maar weer dat er toch nog hulpvaardige mensen rondlopen op deze aarde.