Matthew heeft een aangeboren groeistoornis en ziet er daarom uit als een pasgeboren baby!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Baby’s zijn zo klein wanneer ze net zijn geboren. Soms passen ze zelfs in de palm van je hand!

Waneer Matthew Riddle III wordt geboren is dit ook zo! Hij past precies in de palm van zijn vaders hand. Het kleine jongetje woog slechts 550 gram toen hij ter wereld kwam! Toen de moeder van Matthew, Jenevieve Cook, 28 weken zwanger was viel het de arts op dat haar kindje zich niet goed ontwikkelde. Omdat de groei van Matthew achter bleef werd besloten om de bevalling in te leiden om zo het leven van moeder en kind te redden.

baby

Matthew bleek een zeer zeldzame aangeboren afwijking te hebben genaamd microcephalic osteodysplastic Primordiale dwerggroei type II (MOPD II). Dit si de reden dat Matthew veel kleiner is dan andere pasgeboren kindjes.

De eerste 98 dagen van zijn leven brengt de Matthew door in het ziekenhuis. Zijn ouders krijgen vreselijk nieuws te horen wanneer artsen meer onderzoeken op hun zoon uitvoeren. Ze vertellen de ouders dat door de dwerggroei de hersenen van hun zoontje zijn gestopt met groeien. Matthew zal niet lang meer te leven hebben..

Maar Matthew heeft enorm veel geluk want 3 maanden later ziet de diagnose er veel beter uit! Hij zal gewoon kunnen lopen, praten en naar schoolgaan, hij zal alleen extreem klein zijn.

Inmiddels is Matthew 7 maanden oud en het gaat goed met hem! Hij ziet er alleen uit als een pasgeboren baby. Kijk hieronder het hele verhaal over dit bijzondere jongetje.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!