Ze Spuit Tandpasta Op Haar Nagels, Maar Wacht Tot Je Het eindresultaat Ziet — Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Veel dames zullen het herkennen: haal je je nagellak eraf, heb je lelijke verkleurde nagels. Nu is de vraag, hoe krijg je ze weer snel mooi wit?

Als je ook met deze vraag zit, kan deze tip je misschien goed helpen je nagels witter te maken. Gele nagels ontstaan doordat jouw nagels niet genoeg zuurstof krijgen. Dit is vrij logisch, er zit immers de hele tijd nagellak op. Maar wist je dat je je nagels binnen enkele seconden weer stralend wit kunt krijgen door gebruik te makan van een product dat we allemaal in huis hebben? Beauty en lifestyle vlogger Ellie Kodia legt in de onderstaande video uit hoe deze simpele beauty hack werkt.

manicure, nagellak

ZIE OOK: Ze drukt flosdraad tegen haar nagel aan. Kijk wat er gebeurt als ze het eraf haalt… Geweldig!

Het is heel simpel: met behulp van een tandenborstel en een beetje tandpasta maak je je nagels weer snel wit. Tandpasta heeft namelijk, net als soda, een verblekend effect op nagels. Kijk in deze video goed naar het ‘voor’ en ‘na’ resultaat. Dit is zonder twijfel een trucje dat ik vaker ga toepassen. Het is zo simpel, waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht? Als je deze tip nuttig vond, vergeet deze video dan vooral niet te delen met alle dames op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!